När man vill ta det lugnt mellan äventyren

Om man är ute och flänger på äventyr runt om i världen, så kan det vara skönt att ha ett trevligt hem att komma hem till. Jag själv skulle vilja ha en liten stuga, mitt ute på landet, med långt till grannarna. Det så att man kan ta det lugnt och bara vara när man är hemma. Huruvida man ska köpa ett färdigt hus eller bygga själv kan man läsa om på https://www.mittnyahus.org/. För egen del, så är det nog att hitta ett hus, att köpa som gäller. 

Hur ska man hitta sina drömmars hus?

Det går att hyra och det går att köpa ett hus. Jag vill ju allra helst köpa mig en liten stuga, men hur man ska hitta den perfekta stugan det är inte alltid lätt. Tror det bästa är att kolla av med en mäklare kanske, de har ju ofta full koll på vad som finns på marknaden. Visst man kan även kika runt på nätet, en del annonserar ju på egen hand och går inte via mäklare. Men det känns som om att en bostadsaffär är tryggare om man tar det via en mäklare. Så känner i alla fall jag att det är. 

Leta runt efter en stuga

Jag tänker att jag ska både kontakta en mäklare samt även leta runt lite på egen hand och se vad det kan finnas just nu. Sedan får man se om man har tur att springa på just den stugan man känner att man vill köpa!

15 Aug 2018